O nás

Provádíme  veškeré kamenické práce – vyrobí nové náhrobky, pomníky včetně sekání písma i přebroušení a renovace starých hrobů, náhrobků. Máme bohaté zkušenosti jak s opravami dobových kamenných památek, tak i s použitím kamene v moderních stavbách. Kámen může být v moderní stavbě použit jako okrasný designový i jako funkční nosný prvek.

Původně chtěl Jiří studovat vysokou školu se zaměřením na tělovýchovu a sport. Napoprvé mu však „přijímačky“ nevyšly a poté přišlo zranění. Budoucnost, kterou si pro sebe představoval a plánoval, se mu rázem rozplynula před očima. Sport, převážně cyklistika a hokej mu tak nadále zůstala jen jako záliba. „Začal jsem si hledat práci. Kamarádi dělali v kamenické firmě. Nechal jsem se zlákat a šel to zkusit“,  vzpomíná Jiří Svak na své začátky v oboru.

Dnes již působí jako dobře zavedená rodinná firma, která nabízí nejen hřbitovní architekturu a doplňky ke hrobům, ale i schody, sokly, parapety, kamenné dlažby a obklady, krbové římsy, výrobky z pískovce, zahradní architektura, kašny, doplňky do zahrad z přírodního kamene a spousta dalších kamenických výrobků a prací.

 

Více informací »

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *